Wednesday, February 16, 2011

Blog list

Posted by salafus-sholih at 10:28 PM
Salam,

Memandangkan blog ini dah berusia hampir setengah tahun dan semakin meningkat usianya, sukacita dimaklumkan bahawa blog ini akan membuka satu ruang khas dinamakan sebagai 'blog list' sebagaimana yang terdapat di ruang penjuru atas blog ini atau di URL berikut.


'Blog list' ini terbahagi kepada lima kategori iaitu; 1. santai, 2. tajdid, 3. personal, 4. khilafah, 5. ilmiah

Maka dengan ini dijemput semua blogger yang berminat untuk diletakkan ke dalam senarai 'blog list' ini supaya memilih SATU kategori yang dirasakan bersesuaian dan meninggalkan butiran di ruang komen seperti berikut:
URL blog:
Kategori:
Perihal blog dan komen:

Contoh:
www.salafus-sholih.blogspot.com, kategori santai, mengupas isu-isu semasa yang melanda umat islam

Insyaallah, senarai 'blog list' ini akan sentiasa diupdate dari semasa ke semasa. Semoga, usaha ini dapat meraikan para blogger yang sentiasa mengikut perkembangan blog ini dan sekaligus dapat memantapkan jaringan blog sesama kita. Wassalam



[Info tambahan]
-Blog peribadi juga boleh disenaraikan dengan syarat tidak mempromosikan diri dengan meletak gambar-gambar berlebihan serta mendedah aurat.
-Blog yang berunsur fitnah adalah dilarang sama sekali.
-Blog yang cenderung kepada Syiah dan ajaran-ajaran sesat yang lain serta menggalakkan pemikiran liberal dan sekular juga tidak dibenarkan.

79 comments on "Blog list"

Eyrique Ettiqaz. on February 16, 2011 at 11:08 PM said...

url blog:http://cerita-al-kapoune.blogspot.com

kategori:santai + personal.

perihal blog dan komen:AKU BERCERITA BERPANDUKAN PANDANGAN MATAKU,PANDANGAN KALBUKU SERTA DETAK HATI INI YANG DIGABUNG MENJADI SATU.MAKA BERMULALAH KISAH JAUH PANDANGAN LUAS PENCERITAAN.SO,DONT JUDGE A BOOK BY ITS COVER.

salafus-sholih on February 16, 2011 at 11:10 PM said...

pilih salah satu kategori ja la :D

p@kcikLie on February 16, 2011 at 11:12 PM said...

Assalamualaikum Tuan, link tuan ada di blog list sy sekian lama..

saya jg teringin berada di blog list tuan sekiranya sudi, berikut adalah seperti yg diminta.. http://villakejora.blogspot.com, kategori santai,nasihat, berkongsi rahsia kekeluargaan, masyarakt sekeliling dan mengupas isu semasa.

hana rahim on February 16, 2011 at 11:14 PM said...

menariknye :)
saya berminat.

URL Blog : http://hanarahim.blogspot.com
Kategori : Personal
Perihal blog dan komen : medan luahan idea dan pendapat saya tentang perkara yg saya lalui

Revolter AMI on February 17, 2011 at 12:49 AM said...

URL Blog : http://revolter-ami.blogspot.com
Kategori : Personal
Perihal blog dan komen: tempat luah segala pandangan peribadi

Irnie on February 17, 2011 at 12:58 AM said...

salam,
terpanggil utk join :)

URL blog: http://irniesb.blogspot.com/
Kategori: personal
Perihal blog dan komen: bermonolog ttg apa saja, pendapat peribadi, perkongsian emosi, #islam #childhood education #family #riadhah #monolog

cahaya keharumanku on February 17, 2011 at 1:32 AM said...

salam..nk join jugak..=))

URL Blog : http://akumimi88.blogspot.com
Kategori : ilmiah
Perihal blog dan komen : artikel2 ilmiah n islamik yg bkaitan dgn isu semasa,mngupas sdikit tntg konspirasi akhir zaman, freemason, politik, juga puisi r monolog personal(islamik view),..xder gambar2 personal blebihan..

tenkiu =)

Shazali on February 17, 2011 at 4:05 AM said...

salamun alaikum,

URL Blog : http://checkureality.blogspot.com/
kategori : santai, mengupas bawang.....hehe more to on9 article which will talks bout current issues regarding our muslims malaysian community.

my pic ni kie berlebihan x..lao ye na tuka

ibnuyassir on February 17, 2011 at 7:39 AM said...

URL blog: http://ibnuyassir.blogspot.com/
Kategori: khilafah
Perihal blog dan komen: Ar Rayah World News -
Berita Terkini Kebangkitan Negara Islam ( Daulah Khilafah ) dari seluruh dunia

M.Akey_iSlaM on February 17, 2011 at 9:20 AM said...

URL blog:http://al-risalahresolution.blogspot.com/
Kategori:santai
Perihal blog dan komen :Laman ini direalisasikan untuk menyatakan pandangan peribadi terhadap huffaz, remaja islam,dakwah,quranic group,dan politik,

♥CIK SHA♥ on February 17, 2011 at 10:37 AM said...

Assalamualaikum..

Tertarik untuk turut menyertai..Harap tuan belog sudi terima..

URL blog : http://riesha-ariesha.blogspot.com
Kategori: personal
Perihal blog dan komen :
Belog peribadi yang berkongsi idea, nasihat dan pandangan tentang apa saje perkara yang terlintas di fikiran yang berkaitan dengan diri sendiri dan isu2 semasa.

Terima kasih.

iza on February 17, 2011 at 11:54 AM said...

Assalamualaikum.
Nak join jgk. Blog anda telah diletakkan dalam bloglist teratak usang.

URL blog: http://azilas.blogspot.com
Kategori: Umum
Perihal blog dan komen: Info dan maklumat ttg blog, tutorial ringkas dan kisah keluarga.

ふあなチン on February 17, 2011 at 12:15 PM said...

assalamualaikum

URL : http://deccentricdreamer.blogspot.com

Medium peringatan scr santai, insyaAllah. :)

syaza nazura. on February 17, 2011 at 1:01 PM said...

Assalamualaikum. Nak hantar dua blog,boleh? Satu blog saya, satu lagi blog kawan saya.

URL: http://syazanazura.blogspot.com
Kategori: Umum [ personal + santai + ilmiah ]
Komen: Bercerita mengenai hidup personal dan beberapa renungan bersama.

URL: http://zikrifiddin94.blogspot.com
Kategori: Ilmiah
Komen: Medium peringatan dan dakwah :)

Terima kasih :)

LIVESTRONG on February 17, 2011 at 2:01 PM said...

nk join jugakk.hehe:)

URL blog:www.rainlivestrong.blogspot.com
Kategori:santai
Perihal blog dan komen:luahan hati,perkongsian artikel berilmiah

AriFrukAi!! on February 17, 2011 at 4:17 PM said...

Salam alaik,
huu nak join :))

URL blog: http://ellorukaini.blogspot.com/
kategori: Personal
Perihal blog dan komen: Laman yang bertujuan menyatakan pandangan peribadi tentang sesuatu perkara, teguran dan artikel yang berkaitan.

DiaUmaiNiNaz on February 17, 2011 at 5:01 PM said...

salam , boleh join sama..

URL : http://diaumaininaz.blogspot.com
Kategori : Santai
Perihal Blog : sebuah halaman yang mahu berkogsi rasa kemesraan dunia maya, luahan perasaan dan sifat kekeluargaan.

qyqa on February 17, 2011 at 6:21 PM said...

salam.. mau join juga..=)

URL: http://qyqagerik.blogspot.com/
kategori: personal
perihal blog: tentang diri sendiri, pendapat dan pandangan sajer.. juga banyak join contest melalui blog ini.. =)

Nur Hanis Abdullah on February 17, 2011 at 6:54 PM said...

URL:http://nurhanisabdullah.blogspot.cm
kategori:santai
kandungan:pandangan ttg berita semasa, pendapat, luahan hati.. karangan2 simple..
kebanyakan entri dlm bhs Inggeris, harap dapat dimasukkan jugak ;)

Nur Hanis Abdullah on February 17, 2011 at 6:54 PM said...

*.blogspot.com

syabil.sukor on February 17, 2011 at 8:46 PM said...

Assalamualaikum~

URL: http://colorful-bintang.blogspot.com
Katehori : Personal
Perihal Blog : Pendapat diri sendiri tentang sesuatu perkara dan tentang aktiviti yang saya lakukan~ =D

Muslimah on February 18, 2011 at 1:02 AM said...

Salam Alaik.

URL: www.happy-happy-susu.blogspot.com
Kategori: Personal
Perihal Blog: Kisah hidup peribadi saya sebagai seorang young muslimah yang kadang-kadang penuh dengan onak dan duri. Entri kebanyakan dalam bahasa inggeris. Syukran! :)

Ayu on February 18, 2011 at 10:10 AM said...

URL: happy-miss-purple.blogspot.com
Kategori: santai
Perihal Blog:Pelbagai gambar menarik seperti tumbuhan, persahabatan, aktiviti dan informasi yang dikongsi kepada pembaca dan bersifat santai..

mohd firdaus on February 18, 2011 at 10:13 AM said...

salam alaik..

url: www.annaziir.wordpress.com
kategori: Ilmiah
Perihal blog : Menjawab dan mengupas berkenaan hukum2 agama dan juga peringatan dan sebagainya..

Soleh Ad Deen on February 18, 2011 at 10:36 PM said...

Salamullahi alaikum.~
ana punya blog sekadar sedikit perkongsian ilmu (ilmiah dan pengalamn)..sekirnya sudi..

url:http://daemanfillah.blogspot.com/

Anonymous said...

www.pecinta-islam07.blogspot.com, kategori ilmiah
Bersama kita menjulang Islam berpandukan Al-Quran Dan As-Sunnah.. InsyaAllah..
Wassalam..

salaam team on February 18, 2011 at 11:22 PM said...
This comment has been removed by the author.
salaam team on February 18, 2011 at 11:27 PM said...
This comment has been removed by the author.
salaam team on February 18, 2011 at 11:28 PM said...
This comment has been removed by the author.
salaam team on February 18, 2011 at 11:36 PM said...

ASSALAMU'ALAIKUM WARAHMATULLAH



URL blog: http://salaamstudio.blogspot.com/
Kategori:KHILAFAH
Perihal blog dan komen:"KEARAH KEBANGKITAN UMMAH MELALUI AL-QUR'AN & AS-SUNNAH"



"Halaman ini BUKAN milik mana-mana parti politik atau golongan tertentu atau mana-mana dominasi. Kami di sini bukanlah untuk menghina Agama lain. Tujuan utama HALAMAN ini adalah untuk menyebarkan masej kebenaran tentang Islam kepada semua umat manusia."



-jazaakallahu khaer ya akhi salafus-sholih-

salaam team on February 19, 2011 at 12:59 PM said...

ASSALAMU'ALAIKUM WARAHMATULLAH,

syukran kerana sudah dimasukkan kedalam bloglist anda...ALHAMDULILLAH

-jazaakallahu khaer-

thcoxea on February 19, 2011 at 3:35 PM said...

ok...kena ambil opportunity ni.... thx to invite us.

URL blog:http://thcoxea.blogspot.com/
Kategori:Ilmiah
Perihal blog dan komen:semua tentang ilmiah tak kira apa jua bidang.sama ada penemuan, sejarah, design dan hiburan berbentuk ilmiah

saya on February 20, 2011 at 1:46 AM said...

salam.

url blog : http://reminderformenyou.blogspot.com
kategori : santai
perihal blog : peringatan untuk diri sendiri dan pembaca-pembaca, menulis berdasarkan pengalaman.

Skype Crew on February 20, 2011 at 9:19 PM said...

Salam,


URL blog: http://www.skypecrews.com/
Kategori: Santai
Perihal blog dan komen: Berkongsi ilmu-ilmu Islam dengan cara bacaan yang santai dan terdapat juga sedikit sebanyak mengenai peribadi.

izzati wanie on February 21, 2011 at 9:30 PM said...

URL blog: http://izzatiwanie.blogspot.com/
Kategori: santai dan personal
blog ini memaparkan kisah kehidupanku yang dijadikan sebagai satu perkongsian yang boleh dijadikan iktibar

Manan Qayyim on February 22, 2011 at 12:33 PM said...

URL blog: http://www.mananqayyim.com

Kategori: Santai

Perihal blog dan komen; Memberi pendedahan tentang isu-isu semasa, info menarik, penrkongsian ilmu dan penglaman hidup... disamping itu diselit juga coretan hidup peribadi pemilik dan karya kretif.

ربيعة القرسية on February 24, 2011 at 1:03 PM said...

Salaam. Nak share juga lah. :)

URL blog: http://qurss.blogspot.com

Kategori: personal kot..

Perihal blog dan komen: secara amnya berbentuk motivasi, peringatan(insyaAllah) dan diselitkan juga post personal.. kalau nak tau lebih lanjut,sila jenguk dan nilai sendiri. :)

zyzyone said...

err.. leh terangkan tak ape maksud sume kategori kat atas? huhuhu..

zyzyone said...

err.. leh terangkan tak ape maksud sume kategori kat atas? huhuhu..

salafus-sholih on February 25, 2011 at 6:29 PM said...

Susah sebenarnya nak terangkan satu persatu. Silalah pilih yang dirasakan paling bertepatan dengan konsep blog anda sahaja :D

Keris Pusaka on March 2, 2011 at 2:05 AM said...

Assalamualaikum

URL Blog:http://kerispusakabangsa.blogspot.com/
Kategori: Santai
Perihal dan komen:Mengupas Isu-isu semasa politik tanah air dan Islam

Anonymous said...

As salam,

URL BLOG: http://coretanhatikecilku07.blogspot.com
Kategori : santai
Perihal dan komen : apa-apa sahaja..

Izzat Nasrullah on March 4, 2011 at 9:02 AM said...

URL BLOG: http://sampai-surga.blogspot.com/
Kategori : tajdid
Perihal dan komen : membawakan dan mengupas isu-isu umat Islam dan perjuangan secara santai untuk kefahaman masyarakat umum

.. on March 4, 2011 at 11:45 AM said...

salam 'alaik.

Ighfirli Ya Allah.
takut jg nk share URL, tp insyaAllah moga dgnnya ana sntiasa b'ingat tujuan b'blog.

jmput ziarah.. :
http://kalam-intisyar.blogspot.com/

Perihal blog: travelog diri & pndgn as hamba Allah, umat Muhammad s.a.w, anak, muslimah & dai'e insyaAllah.

wa illahiturja'ul umur

Faie Terunggul on March 4, 2011 at 10:41 PM said...

Assalamualaikum Warahmatullah,

URL blog: http://faiemyworld.blogspot.com/
kategori:santai

perihal dan komen:isu remaja dan pengalaman diri
terutamanya di sekolah,juga pandangan sbg hamba Allah..

terima kasih.

Arif Aizuddin on March 5, 2011 at 2:03 PM said...

Assalamualaikum,

URL blog: http://arifaizuddin87.blogspot.com/
Kategori: Personal
Perihal blog dan komen: Menampilkan karya kreatif editasi gambar dan travelog diri bagi memanifestasikan rasa cinta pada agama.

Saya sgt baru dalam blogger.Minta tunjuk ajar =D

syahas on March 6, 2011 at 6:07 PM said...

http://syahas.blogspot.com/
kategori santai ilmiah,
mengenai dinar emas, islam dan kehidupan.

La Tahzan on March 7, 2011 at 11:43 PM said...

www.latahzanafiqah.blogspot.com
kategori santai
mengenai perkara yang berlaku pd umat islam skrg,apa yang saya lalui dan pandangan saya

adibayor93 on March 9, 2011 at 7:37 AM said...

URL blog: www.adibayor93.blogspot.com
Kategori: santai
Perihal blog dan komen: ruang berkongsi pengalaman,ilmu,idea,pendapat,artikel2 menarik,hobi dan karya-karya ciptaan sendiri:)

Admin on March 15, 2011 at 1:30 PM said...

URL blog:http://rocksuci.blogspot.com/
Kategori:santai
Perihal blog dan komen:nak lbh explore bab2 blog nih..nak cari n share ilmu2 yang ade..

Muhammad Iqbal on March 17, 2011 at 7:50 AM said...

url blog : http://ibnuddin.blogspot.com

kategori : peribadi + santai ilmiah + agama

perihal blog : islah diri dan islah bersama, trvelog diri, download, pandanganku, isu semasa, info, umat ISLAM dunia

inuDDin ialah nama pena pilihanku.Aku bukanlah seorang pemikir, tetapi aku sering berfikir. Aku merupakan seorang MUSLIM yang sedang mengejar redha ILAHI dan seorang anak kampung yang tinggal di daerah Baling, Kedah. Insya-Allah blog ini akan dikendalikan mengikut acuan aku sendiri berteraskan al-Quran dan as-Sunnah.

ibnuDDin™

Pencinta Islam on March 19, 2011 at 1:17 AM said...

assalamualaikum..saya nak tumpang sekaki..

url: http://akuhamba-allah.blogspot.com/
kategori : ilmiah
perihal blog : koleksi catitan ceramah dan ilmu agama dan kisah-kisah teladan

Akzimar Az-zahi on March 20, 2011 at 6:05 PM said...

url:http://rentetanperistiwa.blogspot.com/
katogori:santai
perihal blog: ianya lebih kepada menyuruh para pembaca berfikir tentang nilai yang ada pada diri masing2

en mystery on March 24, 2011 at 4:58 PM said...

alhamdulillah, usaha yang baik...

url:http://tristop.blogspot.com
kategori : santai
perihal blog : the living journey. hayati perjalanan hidup anda, anda mampu mengubahnya...

mamawana on March 24, 2011 at 11:41 PM said...

Assalam,

Nak join ..

http://nurqasehbiz.blogspot.com/

Kategori: santai,am dan kekeluargaan
Blog yg memaparkan kisah teladan dan perjalanan kehidupan yang dijadikan sebagai satu perkongsian dan iktibar

Muhammad Aiman on April 1, 2011 at 6:37 PM said...
This comment has been removed by the author.
Muhammad Aiman on April 1, 2011 at 6:39 PM said...

Assalamualaikum wbt..
'Sebarkan daripadaku walaupun satu ayat'....

URL blog:http://amalnyaimar.blogspot.com/
Kategori:santai
Perihal blog dan komen: Eksploitasi Minda kelas1

Mohon tunjuk ajar..

TintApEna on April 19, 2011 at 8:33 AM said...

URL http://secerah-nurrrahman.blogspot.com
kategori:perkongsian, santai, isu semasa

saya cuba membawa kaedah santai, supaya golongan remaja suka membaca dalam masa xlangsung dapat input daripadanya..insyaAllah

TintApEna on April 19, 2011 at 8:34 AM said...

eehh link tersalah..
secerah-nurrahman.blogspot.com

Iffah Nabiha Ahmad Jailani on April 21, 2011 at 2:16 AM said...

http://islami98.blogspot.com/

kategori : Ilmiah

Mengupas 'ibrah yang boleh dipelajari di sebalik mehnah dan liku kehidupan pengembara muda di perantauan kafir.

Zharif Alimin on April 27, 2011 at 5:24 PM said...

http://zharifalimin.blogspot.com/

ketogori : keagamaan

membongkar misteri islam, kristian, yahudi dan lain2 agama.

Mel Az-Zahra on April 29, 2011 at 2:20 PM said...

http://nur-mawarberduri.blogspot.com

Kategori: ilmiah & personal

Kehidupan

zakizakirin on May 17, 2011 at 1:15 PM said...

http://zakizakirin.wordpress.com

Kategori: Personal, umum, agama, dan isu semasa

Qais on June 5, 2011 at 1:44 PM said...

URL blog:http://marjanul-islam.blogspot.com/
Kategori:Ilmiah keagamaan
Perihal blog:Membicangkan tentang isu semasa dan hal2 yg berkaitan dgn remaja2 Islam

Nursam on July 4, 2011 at 8:08 PM said...

Assalamualaikum sheikh..

Tertarik untuk turut menyertai.. Harap sudi menerima

URL blog : http://nursam-cahayamatahari.blogspot.com
Kategori: personal
Perihal blog dan komen :

Blog baru ini memang blog peribadi, tetapi dalam penulisan untuk diri sendiri ianya juga berhubung langsung dengan hamba-hamba Allah yang cuma seperti saya iaitu sekadar hamba.

Dalam blog peribadi akan menyingkap soal diri sendiri di mana ada hubung kaitnya dengan orang di luar sana. Sekadar perkongsian yang sedikit InsyaALLAH mampu memperbaiki diri dan pembaca-pembaca . Sama-sama mentarbiahkan diri kita..

syukran.. jazakallahu khairan kathira..

Miszcahye on July 10, 2011 at 5:13 PM said...

Assalamualaikum


URL blog: http://jatuhbangunmiszcahye.blogspot.com
Kategori: Personal
Perihal blog dan komen: medium untuk berkongsi kekuatan dgn pembaca.belajar daripada jatuhbangun kehidupan

pengalaman jatuhbangun adalah guru terbaik.
masa adalah doktor
semoga bermanfaat :)

Islam and Dajjal on July 12, 2011 at 4:18 AM said...

DAJJAL HAS BEEN IDENTIFIED!!

DO YOU KNOW THE DAJJAL (THE ANTI-CHRIST), THE ONE-EYED GIANT PROPHECISED BY THE MESSENGER OF ALLAH HAS ALREADY BEEN IN EXISTENCE FOR THE PAST 472 YEARS & HAS BEEN IDENTIFIED?

YOU MAY BE AMAZED TO KNOW THAT IT IS COMPLETELY DIFFERENT FROM WHAT IT IS THOUGHT TO BE TODAY. TO SEE WHAT IT ACTUALLY IS – VISIT THE WEBSITE www.hezbuttawheed.com AND READ THE BOOK “DAJJAL? THE JUDEO-CHRISTIAN CIVILIZATION!” AND WATCH THE DOCUMENTARY “DAJJAL? THE JUDEO-CHRISTIAN CIVILIZATION!”.

kerie on November 20, 2011 at 1:17 PM said...

URL blog : www.keriezanke.blogspot.com,
kategori : santai
Perihal blog : info dan memuat turun perisian komputer atau software terkini...

Nurin Deana on December 10, 2011 at 11:17 AM said...

URL blog: http://kamerahitamputih.blogspot.com/
Kategori: santai & personal
Perihal blog dan komen: medium luahan hati saya and berkongsi info tentang pelbagai perkara...it's cool...let's take a look!

syafiq sarkawi. on January 6, 2012 at 2:24 AM said...

URL blog: http://msyfq.blogspot.com/
Kategori: personal.
Perihal blog dan komen: entri-entri yang terungkap dari minda dan hati. Disertakan dengan potongan ayat Al-Quran dan Hadis Sahih & Hasan.

Ahmad Nubhan on January 30, 2012 at 1:36 PM said...

URL blog:http://mukminlife.blogspot.com/
Kategori:ilmiah
Perihal blog dan komen: perkongsian ilmu-ilmu akhirat melalui tulisan sendiri dan sesetengah artikel majalah terpilih

dinardirham2u on May 5, 2012 at 2:26 AM said...

URL blog: http://dinardirham2u.blogspot.com/
Kategori: santai
Perihal blog dan komen: mengenai pelaburan dinar emas dan dirham perak, koleksi syiling dan kewangan.

Najaatul on June 7, 2012 at 8:54 PM said...

assalamu3laikum. layak lg ke nk join? :)

url: http://sinar-gfarhah.blogspot.com/
kategori: santai
perihal blog dan komen: perkara2 yg boleh dijadikan peringatan atau utk direnung-renungkan, utk diri sendiri dan pembaca. kekadang jd diari jgk..

aliff zulfan on July 21, 2012 at 6:13 PM said...

URL blog:http://zulfanzuhayr.blogspot.com
Kategori:santai atau personal
Perihal blog dan komen: mengenai suatu topik masa kini

Abu Khaleel on November 27, 2012 at 8:25 PM said...

Assalamualaikum WBT, nak juga turut serta.

URL blog: htpp://baitulsalag.blogspot.co.uk
Kategori: Tajdid
Perihal blog dan komen: Himpunan dan terjemahan untaian permata berharga tinggalan generasi Salafussoleh.

Jzkallah atas tindakan susulan.

Abu Khaleel on November 27, 2012 at 8:26 PM said...

Maaf, ralat bagi diatas ya. Ada kesalahan URL

URL blog: htpp://baitulsalaf.blogspot.co.uk
Kategori: Tajdid
Perihal blog dan komen: Himpunan dan terjemahan untaian permata berharga tinggalan generasi Salafussoleh.

albaihaqi on December 16, 2012 at 12:57 PM said...

URL Blog : http://albaihaqie.com/
Kategori : santai
Description : menjelaskan mesej2 islamik dengan kaedah santai dan tidak berat, berasaskan pengalaman diri.

harap review ini diterima.

Ummar Farouk on May 25, 2013 at 7:06 PM said...

Assalamualaikum Tuan, mohon letak dlm senarai bloglist;

URL Blog: http://nukeufo89.blogspot.com
Kategori: Ilmiah
Perihal blog dan komen: Pendedahan Motivasi dan Kesedaran Agama.

Qawweeyy on June 2, 2013 at 8:12 AM said...

URL blog: http://naqz.blogspot.com/
Kategori: santai
Perihal blog dan komen: Berkisar tentang pengalaman kehidupan yang diolah dalam bentuk santai untuk saling mengingatkan antara satu sama lain akan anugerah Allah yang sangat bernilai.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

jalan salafus sholih Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez Distributed by Deluxe Templates